Vi er tre aktive familier fra Trondheim som har masse erfaring med merking. Til sammen har vi 7 barn i alderen 2 mnd til 15 år og har merket over gjennomsnittet med klær og utstyr. Vi oppdaget tidlig at ved å merke klær, matbokser, ski, støvler og alt annet, ble faktisk den travle hverdagen litt enklere.

Med bakgrunn i våre erfaringer og gjennom ABC Navnetrykk ønsker vi å hjelpe deg og din familie med merkingen. Vi vet hva du trenger til denne jobben og vår merkeproduksjon utføres med topp produksjonsutstyr og vi har selvfølgelig funnet frem til den beste merkelappkvaliteten.

Vi har fokus på enkel bestilling, god kvalitet og rask levering. Det skal være enkelt å merke og lykken er at du slipper å stå der, når du allerede er sent ute, og oppdager, hvor er den andre votten, skistaven og hvem sin drikkeflaske er dette?

Ønsker du å ha god samvittighet når neste oppslag eller mail fra barnehagen/SFO kommer med teksten: «vi minner igjen om at barnas klær, sko, drikkeflasker m.m MÅ MERKES»

Klikk på «bestill navnelapper«, gjennomfør 3 raske step og vi skal sikre at du får det som trenges i postkassa innen kort tid.