Levering av ordre

Varer bestilt hos oss vil normalt sendes fra oss samme dag som ordren mottas (ved bestilling før kl. 16.00). Varene sendes med A-post og vil ligge i din postkasse 1–3 virkedager etter bestilling.

Det er kun personer over 18 år som kan handle på våre nettsider.

Ordrebekreftelse

Når din bestilling er sendt oss, vil du motta en ordrebekreftelse direkte på skjermen samt pr. e-post. Vi oppfordrer deg til å sjekke at ordren er korrekt. Dersom noe må endres er det viktig at du kontakter oss umiddelbart, via e-post post@navnetrykk.no eller via kontaktskjema på vår nettside.

Porto/fraktkostnader

Våre varer sendes fraktfritt. Varenes pris er den prisen som fremkommer på nettsiden den dagen bestillingen utføres. Totalsummen vises på din ordrebekreftelse.

Betaling

Varene betales med Visa/Mastercard via betalingstjenesten DIBS eller med faktura.

Betaling med Visa/Mastercard

Du vil bli sendt til en sikker side for betaling. Betaling vil skje via DIBS sine nettsider og kortopplysninger vil ikke bli lagret i vårt system. DIBS er en sikker og trygg betalingstjeneste som oppfyller alle internasjonale sikkerhetskrav.

Betaling med faktura

**Se «DIBS faktura» lenger ned i disse vilkårene

Angrerett og retur

Angrefristen ved privatkjøp gjelder inntil 14 dager etter at varen er mottatt iht Angrefristloven. Retur av varene skjer på kjøpers regning. Varene må være ubrukt og sendes tilbake i originalemballasje. Så snart vi mottar varen, betaler vi beløpet tilbake. Når angrerett benyttes må angrerettskjema fylles ut, og sendes med varen som returneres. For å spare miljøet, ligger ikke angrerettskjema sammen varene du mottar. Dette aksepterer du ved å handle hos oss.  Vårt angrerettskjema ligger online, og lastes ned fra linken under.

Trykk her for vårt angrerettskjema

Fornøydgaranti

Dersom du ikke er fornøyd med våre produkter det svært viktig at du tar kontakt med oss snarest via e-post post@navnetrykk.no eller via kontaktskjema på vår nettside, slik at vi kan gjøre deg fornøyd.

Personsikkerhet

ABC Navnetrykk lagrer ingen andre opplysninger om kunden enn det vi trenger for å sende ut varer. Vi videreselger heller ikke slik informasjon. Ved betaling med kredittkort benyttes en sikker, ekstern løsning som gjør at vi selv aldri er i kontakt med kortnumre eller bankinformasjon, og dermed kan heller ingen hente ut slik informasjon hos oss.

 


 

 

DIBS Faktura

En enkel, sikker og fleksibel betalingsmetode.
Motta dine varer før du betaler
14 dagers betalingsfrist
Del opp betalingen som det passer deg
Enkelt og sikkert

Vilkår

Når du velger å betale med DIBS Faktura så vil fakturaen sendes sammen med din bestilling. Betalingsfristen er 14 dager og et fakturagebyr tilkommer. Ved forsinket betaling vil det bli sendt en purring og/eller inkassovarsel, og lovbestemte gebyrer vil påløpe. Fakturaen betaler du til arvato Finance AS som er samarbeidspartneren til DIBS. arvato Finance AS gjennomfører som vanlig en kredittkontroll og for privatpersoner vil levering kun skje til den folkeregistrerte adresse. Kjøperen skal være fylt 18 år. Hvis du er firmakunde vil levering kun skje til den adressen firmaet er registrert. Firmaet skal også være registrert i det land hvor kjøpet foretas. Regler for dør- og fjernsalg gjelder ikke for kjøp i firmaregi.

Del opp betalingen

DIBS tilbyr delbetaling i samarbeid med arvato Finance AS. Du velger selv om du ønsker å betale et angitt «minstebeløp å betale» på tilsendt månedsfaktura eller betale mer om du heller ønsker det. Du kan når som helst, uten ekstra kostnad, velge å avslutte din delbetaling ved å betale inn hele det resterende kredittbeløpet.

 

Fullstendige vilkår for delbetaling

1. Hva er Delbetaling?

 • Delbetaling gjør det mulig for deg å betale varen i ditt eget tempo. Innvilget Delbetaling kan benyttes til kjøp i nettbutikken.

2. Hva betyr «minste beløp å betale»?

 • På mottatt månedsfaktura vil det alltid fremkomme ’’minstebeløp å betale’’ som vil være et begrenset beløp av benyttet kreditt. Du står til enhver tid fritt til å betale denne summen eller et høyere beløp.

3. Hvem kan få Delbetaling?

 • Du må være 18 år, ha norsk personnummer og  en adresse i folkeregisteret. Adressen kan ikke være en postboksadresse.
 • Mulighet for Delbetaling er betinget av en tilfredsstillende kredittsjekk. Kredittsjekken vil generere et gjenpartsbrev med dine kredittopplysninger.
 • Dersom faktura eller Delbetaling misligholdes samtykker du i at kredittopplysningene overføres til Gothia AS.

4. Månedsbeløp og aktivering av Delbetaling

 • For å få Delbetaling  må du betale aktiveringsbeløpet  som angitt på mottatt faktura. Når innbetalingen er  registrert   vil du få tilsendt avtale om kreditt som må signeres og returneres i vedlagt svarkonvolutt  innen fristen.  Når signert avtale er registrert vil Delbetalingen opprettes.

5. Betaling

 • Gothia sender deg en faktura hver måned. På månedsfakturaen fremgår ”minste beløp å betale”. Du velger selv om du vil betale det angitte minimumsbeløpet, eller et høyere beløp.
 • Delbetaling løper inntil kredittbeløpet er fullt nedbetalt. Du kan når som helst betale hele din restsaldo til arvato Finance uten at det påløper ytterligere kostnader.

6. Hva koster det?

 • Kostnaden består av et etableringsgebyr og et månedlig administrasjonsgebyr. Etableringskostnaden er en engangsutgift som du betaler når din Delbetaling blir opprettet.
 • I tillegg til dette betaler du en årlig rente på (p.t.) 19,50 % av kredittbeløpet. Renten kapitaliseres hver måned.
 • Representativt eksempel på hva som blir effektiv rente pr. år:
 • Kredittbeløpet er kr. 20 000,-. og betaling skjer hver måned i 12 måneder med en månedsavgift på kr. 25,- og etableringsgebyr på kr. 95,-.
 • Effektiv rente vil være 25,63 % pr. år.
 • Den samlede kredittkostnaden vil være kr. 2 570,-.  Samlet kredittbeløp vil være kr. 22 570,-.

7. Betalingsfrie måneder

 • Du har mulighet til å benytte to betalingsfrie måneder i året. Dersom du ønsker dette kontakt kundeservice pr. email til kundeservice@arvato.com eller pr. telefon til 22 87 89 70.

8. Uteblitt betaling

 • Ved uteblitt betaling vil hele kravet bringes til forfall, og din Delbetaling vil bli avviklet.

9. Informasjon

 • Ønsker du at arvato Finance skal sende deg informasjon om kundeforholdet etc. via email må du krysse av for det i kredittavtalen. I motsatt fall vil dette bli sendt til din folkeregistrerte adresse.
 • Besøkwww.dibsfaktura.nofor mer informasjon om DIBS Faktura.
 • Du er selvfølgelig velkommen til å ringe til oss hvis du har noen spørsmål. Vårt telefonnummer er 21 55 44 33.